U sklopu projekta “Mobilni tim za skrb o starijim i nemoćnim osobama DODIR NADE” održat će se radionice na teme : starenje, žalovanje, emocije, rad s umirućima i snovi. Voditelj radionica je mag.telogije Antonio Mrzlić. Radionice su besplatne pa Vas pozivamo da nam se pridružite.
Projekt je sufinanciran iz Proračuna Istarske županije za 2016., iz Proračuna Općina Kršan i Raša te iz Proračuna Grada Labina.
Prva u nizu radionica održat će se u ponedjeljak 19.09.2016. u Potpićnu u prostorijama bivšeg Big Hope-a u trajanju od 17-19 sati.
SNOVI
Snovi od pamtivijeka prate čovjeka na njegovom životnom putu. Oni su dio nas, dio našega bića. U samom času stvaranja čovjek je dobio kartu, putokaz koji će nas voditi kroz život, životne etape, poteškoće i radosti. Zato se kaže da su snovi naši najvjerniji prijatelji koji nam uvijek govore samo istinu jer na njih ne možemo svjesno utjecati. Oni su tihi šapat koji nam otkriva dijelove slagalice koju moramo posložiti. Snovi su dio ljudskoga bića, glas naše duše koja nam se obraća. Oni nam omogućavaju da živimo svjesnije i cjelovitije. Nadopunjuju naše svjesne doživljaje i omogućuju nam objektivniji pogled na situacije u našem životu. U snovima se kriju brojna rješenja na naše životne poteškoće. Snovi su blago koje moramo otkopati a kada to učinimo biti će naši vjerni prijatelji i pratioci.
Veselimo se Vašem dolasku!